Овните разполагат с отлични възможности, а Телците трябва да са по-активни. Близнаците  да владеят

...
Овните разполагат с отлични възможности, а Телците трябва да са по-активни. Близнаците  да владеят
Коментари Харесай

Виж своя седмичен хороскоп тук

Овните разполагат с отлични благоприятни условия, а Телците трябва да са по-активни. Близнаците  да владеят страстите си, а Раците да заобикалят разногласията.

За Лъвовете интервалът ще е сполучлив, а Девите да са търпеливи както постоянно. За Везните триумф и напрежение, а Скорпионите работят сполучливо, само че и проблемите не липсват. Стрелците са фиксирали вниманието си върху перспективни цели, а сполучливите контакти са патент на Козирозите.  Водолеите да се владеят, а за Рибите интервалът е превъзходен.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Добри благоприятни условия

Емоционалното ви положение е изменчиво и с държанието си постоянно будите недоумения в близките. Социалният живот като цяло ще продължи да е под напрежение, само че персоналните ви благоприятни условия за триумф напълно не са малко в случай че прецизно прокарвате тактиката си,и избягвате несъгласията, изключително с хора от административните среди. Петък и събота дават положителни благоприятни условия за триумф. Неделя е хубава. Следващите дни без сполучливия четвъртък ще са по- сложни и напрегнати.

Седмичен хороскоп Телец

Проявете повече интензивност

Оставащите в делова кондиция, ще се включат в партньорски планове и бизнес-начинания. При Телците обстановката за момента е по-спокойна. Проблеми се обрисуват по някои въпроси от делово естество, които зависят от административни фактори. По принцип за разрешими след известно време. В общо линии интервалът ще е сполучлив за задачите ви. Петък, както и уикендът ще са удобни. Напрежението през делниците е най- осезателно в понеделник и вторник. 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте агресивността

С изменчиво въодушевление и стремежи, само че с добра сила ще успявате да потискате раздразненията си, които от време на време ще излизат на повърхността. При Близнаците се вижда оживление, посоките на което би трябвало упорито да следите, с цел да отстранявате отрицателните фактори, предизвикващи несъгласия и недоразумение. Това сега е най-хубавата тактичност за реализацията на вашите цели, защото споровете тотално ще сковават събитията и удобните въздействия. 

Седмичен хороскоп РАК

Избягвайте рисковете и кавгите

Мобилизирайте се и отхвърлете нещата, които ви пречат да се чувствате свободни. Наличните условия не приказват за непреодолими компликации, само че е значимо да действате поредно и търпеливо, като се изключи че не трябва да залагате на рисковете. Избягвайте несъгласията посредством дипломатични ходове, и опциите за триумф ще набъбнат сензитивно. За петък е значима интензивността. Уикендът, както и понеделник са сполучливи дни. 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Добри благоприятни условия

Дните от седмицата ще носят повече задължения и отговорности. Успехът на множеството от Лъвовете през сегашния интервал ще се дължи най-вече на увъртане, което ясно акцентира, че трайността му ще е краткотрайна. Действате ли по значими  въпроси не трябва да си го позволявате, с цел да съумеете в желанията си, което се отнася и до значимите настоятелен контакти. В петък и през уикенда ще постигнете триумф. Понеделник ви носи мощен шанс, а вторник е тежък. 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Проявете търпени

През идващите дни бъдете по-внимателни към себе си, не си позволявайте непотребна показност и некадърност да се владеете. Девите добре знаят, че когато прокарват тактиката си търпеливо, само че и настоятелно, постоянно доближават до триумф. В този смисъл интервалът е удобен, и по предписание не позволава триумф посредством прибързване. С дребни изключения, сполуката ще ви споходи и във всекидневните рутинни каузи. Хубавият сполучлив петък е следван от удобен уикенд. 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Успешен, само че нервозен интервал

Лидерските ви желания може да претърпят трансформации. Везните ще са много раздразнени през интервала заради нелоялните дейности на съперниците си. Седмичният стадий не може да се дефинира като безрезултатен, само че несъмнено ще е ядосан. И вие не трябва да поемате опасности при реализирането на задачите си, тъй като ще последват отрицателни събития. петък и събота са ползотворни. Неделя носи сложен триумф. Силен шанс и триумф в понеделник. 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Успешни дейности, само че и проблеми

Съдбата обилно ще ви подари с нещата, към които сте се устремили. Лична удача и дейни дейности в настоятелен проект, само че подли и непредвидени удари от високостоящи, проблеми с администрация и клюки от скрити врагове. Картината не е по-различа от предходната година, само че е с оптимистични белези за бъдещето както в персонално, по този начин и в делово отношение. Петък и уикенда са удобни и сполучливи, а понеделник ви носи мощен шанс. 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Перспективни цели

С реализациите, които ви предстоят ще внесете повече успокоение в делниците и извършите почивката си по-интересна. Здравата основа, върху която е стъпила преобладаващата част от Стрелците, им разрешава да съсредоточат вниманието си върху перспективни цели,и до работят поредно и упорито за реализирането им.В сегашния миг това в действителност е обещаващо за бъдещето ви. Петък е много под напрежение, само че сполучлив. Хубави благоприятни условия разкрива и уикенда, а понеделник ще е превъзходен. 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Успех в контакти и покупко-продажби

Започвате нови планове, професионални, публични, персонални и креативен, с които ще ускорите измененията в живота си. Козирозите следва да са по-наблюдателни към близките в службата и да се защищават от ударите на хора, с които връзките им не са цветущи. За реализацията на деловите цели седмицата е сполучлива. Особено удобни ще са контактите от настоятелен вид, както и покупко-продажбите. Деловият петък ще е противен. Уикендът е добър. 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Владейте нервите

Освен нарасналата раздразнителност, присъща най-вече за служебните условия, Водолеите няма да се сблъскат с неприятни обстановки през интервала. Очертават се сполучливи контакти в публичните среди и околните кръгове, добър късмет за парични облаги, и удобно развиване за задачите на предприемачите. В петък напрежението ще е много мощно, а другите ви неприятни дни ще са вторник и четвъртък. Уикендът е прекрасен, а останалите делници ще са сполучливи.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Ярко удобен стадий

Представителите на Риби ще разполагат през новата седмица с задоволително шанс и благоприятни условия, с цел да преобладават в публичните среди и по принцип в обкръжението си. стадият несъмнено е сполучлив, само че не бихте сбъркали в случай че разчитате повече на себе си в сравнение с обещания, колкото и честни да са хората от обкръжението ви. Късметът ви е мощен, а по-добър асистент надали има. С изключение на доста напрегнатия четвъртък, останалите дни са чудесни.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР